снимка: Радостин Василев,, фейсбукСнимката на телефона на главния прокурор Иван Гешев, който

...
снимка: Радостин Василев,, фейсбукСнимката на телефона на главния прокурор Иван Гешев, който
Коментари Харесай

Радостин Василев, ИТН: Пълен срам! Депутат от ГЕРБ на комисията чете от листчета неща, които не разбира

снимка: Радостин Василев,, фейсбук

Снимката на телефона на основния прокурор Иван Гешев, който си написа с  " Pi ar Sevi Boiko ", обиколи обществените мрежи през вчерашния ден. Това даде мотив за доста мнения и изявления.

Севделина Арнаудова от години дава отговор за медийните участия на ръководителя на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов. Публикувана беше и фотография, че двамата си пишат за някой си Сашо Николов, припомня eurocom.bg. С оглед на подтекста на случилото се очевидно става дума за някой народен представител, който е член на Комисията по конституционни и правни въпроси.

Преди часове народен представител от партията на Слави Трифонов написа: 

Депутатът Радостин Василев от " ИТН " написа във Facebook, че Сашо Николов от ГЕРБ (15 МИР Плевен) по време на съвещанието на правна комисия във връзка със ориста на Бюрото за отбрана е чел от листче неща, които не схваща, с цел да избавя ситуацията.

" След него беше Ангелкова и за нея е втората усмивка. Те не са дружно и не си спомагат. Хич! Пълен позор! ", добави Василев.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР